Óriási lehetőség és segítség a készletek összeállításához.

Óriási lehetőség és segítség a készletek összeállításához.

Régi tervem valósult meg.

Pár hónapja kezdtem agyalni azon, hogy a már faragók, vagy csak a faragással most kacérkodók, de a faragószerszámokat ajándékozni szándékozóknak is, hogyan tudnám kitágítani a lehetőségeket, és az eddigieknél sokkal nagyobb szabadságot adni egy késekből és leckékből álló faragókészlet összeállításához, összeválogatásához. Ehhez most sikerült egy szerintem elég jó készlet összerakó megoldást létrehozni ahol ki lehet választani, hogy dió vagy hárs dobozba legyen a készlet. Ezen kívül a dobozon legyen előrajzolt minta vagy tisztán pakoljuk tele. Ki lehet választani a késeket típusok, alapanyag és nyél méretek szerint. A 22 leckéket is tetszőlegesen lehet összeválogatni, figyelmen kívül hagyva a tematikus szint növekedést. Itt a személyes ízlés lehet a meghatározó szempont. A doboz csak bizonyos számú leckét és kést képes befogadni de a program jelzi ha már elértük a doboz kapacitását. Ha több eszközt választunk ki  akkor jelzi, hogy ezeket is tudjuk postázni de csak a doboz mellé csomagolva.

Egyedi faragó készlet

Nagyon kérek minden kedves érdekeltet, és felhasználót, hogy egy tesztelés erejéig próbálja ki ezt a BÉTA verziót és jelezze észrevételeit tapasztalatait. Ha vannak még más ötleteitek javaslataitok, még ha az kihívásnak is tűnik kérlek osszátok meg velem és dolgozni fogunk a megoldáson.

Egyedi faragó készlet

Ez úton köszönöm mindenkinek a ki vette a fáradságot, és értékes szabadidejét nem kímélve véleményt irt a szerszámokról és a tapasztalatairól. Ezek a vélemények megtekinthetőek az alábbi linken:

Vélemények a faragószerszámokról

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

“Óriási lehetőség és segítség a készletek összeállításához.” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Nagyon köszönöm ezeket a csodálatos szerszámokat. Az első rendelésem és nem az utolsó. A szerszámok tükrözik a mester hozzáértését, nagyon jó minőség. Még egy ilyen kezdő is viszonylag hamar sikereket tud elérni velük mint én. Nagyon szuper az oldal is a rengeteg oktató videóval. Köszönöm a belefektetett munkáját. Igy tovább! Jó egészséget kívánok!