Faragható tárgyak

Kedves fafaragók! Jelenleg az alábbi faragható tárgyak beszerezhetőek nálam. A sulykok és a faragóleckék természetesen többféle előrajzolással kaphatóak.. Szeretnélek megkérni titeket, hogy adjatok ötleteket mire lenne még szükségetek. Szerintetek mi hiányzik a faragó ellátó kínálatából. A javaslatokat várom oldalon kommentben, vagy az aladar@fafaragas.info email címre!

Szeretnéd kipróbálni saját, vagy gyereked kézügyességét a fafaragásban?

A Székely Faragóellátó, világviszonylatban egyedülálló sehol nem látott megoldásokat kínál.   Próbáltál már faragókéseket, faragóvésőket, ezek élezéséhez alkalmas eszközöket vagy faragáshoz előkészített alapanyagot beszerezni a kereskedelemben, vagy a piacon? Szerszámok kiválasztása Sokszor felmerül a faragás kipróbálásának igénye, de gyakran már az ötlet hiányánál elakad a dolog. Ebben is tudunk segíteni, sőt a legnagyobb erőnk abban van, … Olvass továbbSzeretnéd kipróbálni saját, vagy gyereked kézügyességét a fafaragásban?

Újítások a faragókések világában

Mivel a faragókések vastagsága és keménysége a továbbiakban már nem optimalizálható kezdtem törni az agyam az esztétika fokozásán. Az év végére ez lett az eredmény. Elkészült a már régen várt új tároló is ami nagyon sokat javít az eddigi szűk tároló kapacitáson. Most átláthatóbb és könnyebben kezelhető a készlet. Elérhető új faragókészlet amivel azért már … Olvass továbbÚjítások a faragókések világában