Ajándék. mik a tapasztalatok a faragó eszközök témakörében?

Elég gyakran megesik, hogy egy népes családban a megajándékozott szárnybontogatásait figyelve valaki olyan kezébe kerül a faragó kés akiről addig el sem tudtuk képzelni, hogy érdekelheti ez a dolog. Unoka nagyapa, fiútestvér , leánytestvér,de nem ritkán az anyuka is okoz meglepetést. A nők finom motorikus készsége sokkal fejlettebb mint a  teremtés koronáinak. Azért is megéri egy minimális befektetés, egy kezdő készlet beszerzése mert sosem lehet tudni, hogy a megajándékozottak környezetében ki lesz a szerencsés aki megtalálja élete legcsodálatosabb alkotói, hobby tevékenységét. Amit a faragás közben megélünk és amiket megtanulunk semmilyen más tevékenység nem tudja pótolni.

Bátran ki lehet próbálni ezeket a nemcsak borotva éles, de roppant igényességgel előállított egyedi faragó késeket. A Székely faragó házban már korlátozott számban beszerezhetőek. Sorszámozott, nem tucatáru darabok, és bátran utána lehet nézni a neten is, hogy teljesen egyediek.

 

 

 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .