Ezek a kuriózummal felérő egyedi kések kiváló több generációs ajándékok

Ezek a kuriózummal felérő egyedi kések kiváló több generációs ajándékok


Faragó kések Karácsonyra sikerült készítenem pár ezidáig nálam nem beszerezhető kést készítenem. Ezeket a partnereim javaslatait figyelembe véve, illetve a You-tubon nézelődve kezdtem gyártani. A webáruházban ezek még nem rendelhetőek.

 

 Ez egy szobrászkodásnál használható, hosszú pengéjű gyorsacél kés. Érdekessége, hogy az élszalag a penge íves részén található. Ez mostanig nem szerepelt a kínálatban, pedig néhányszor kértétek.

   Ez az új kis alapkés. Vékonyabb és hegyesebb a pengéje mint az eddigi alapkésnek. Különösen hárs fához ajánlom egészen apró minták faragásához mert egyenes és íves vonalak mentén is szépen használható. Medálok, ékszerek és más picinyke daraboknál nagy hasznát vesszük. Mivel nagyon vékony és hegyes a legkisebb feszítésre fennáll annak a veszélye, hogy letörik a hegye.
   A régi kések egy része teljesen egyedi, sorszámozott, és különleges színvilágú nyéllel készülnek. Mindenki ízlése és saját elképzelése szerint válogathat. Egyedi ajándéknak kiváló.
   Ez egy kis csipkéző kés. Nagyon sok orosz videón ez a kedvenc kés. Rövid, minimális erőkifejtéssel nagy pontossággal használható leginkább a csipkefaragásoknál.
   Kis homlokkés, amit a szobrászok de a csipkefaragók is szeretnek mert kíméli a csuklót és nagy pontosságot lehet elérni vele.
   Teljesen új, eddig még nem forgalmazott készleteket raktam össze. Ez például fakanál faragó készlet. 3 db kivágott hárs kanál alapanyag kanál faragó kés, botfaragó kés és paraffin olaj található a készletben.
   Ez reményeim szerint nagyom népszerű lesz mert a leghamarabb ezzel lehet sikerélményhez jutni és a környezetet csodálatos egyénre szabott ajándékokkal ellátni. Ez a vonalrajz faragó készlet ékvésővel. A készlet még tartalmaz fa táblákat, indigót, csiszoló papírt, patinát és viaszt. Ezekért nem kell körbeszaladni a várost
   Ez a készlet csak annyiban különbözik az előzőtől, hogy itt a véső helyett alapkés van.
   Ez egy kis szobor, apró figurák faragására összeállított készlet. Sokan szeretnek kisállatokat, más apró térbeli tárgyat faragni. Ez a készlet élező eszközöket faragó késeket és alapanyagot tartalmaz. 
Ugyan csak kiváló, egyedi ajándék a faragható tokban árusított alapkés. Ilyen készlet két késsel is van
   Ezen a fotón a késnyelek széles skáláját mutatom be. Tényleg csak a fantázia szab határt.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .