Igazi gyönyörűség a lélekmadár

Igazi gyönyörűség a lélekmadár

A Várban a Mesterségek ünnepén boszorkányos ügyességgel, és gyorsasággal, faragta egy első látásra is nagy rutinnal rendelkező mester.

Egyetlen kis méretű lucfenyő, vagy hársfából készültek a csodák. A következő két-három hétvége valamelyikén tervezem a tananyagba vételét, ha lesz rá elég érdeklődő. Remélem sokaknak elnyeri a tetszését ahogy nekem is.

 Minimális   a szerszámigény, és még annál is kevesebb az anyag szükséglet. Egy borotva éles legalább 25 mm széles lapos véső és két-három különböző ívű mély íves véső. Nagy reményeket fűzök a sikerhez, és gyakorlásként a karácsonyfa díszek egy részét is ebből tervezem. Remélem sokak érdeklődését felkeltették ezek a szépségek. Ha kellő érdeklődést és aktivitást kivált a szösszenet egy videót is készítek a folyamatról.

 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

“Igazi gyönyörűség a lélekmadár” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. kedves baratom nekem a tollak kihajtogatáskor kelletkező törésekkel van problémám kérem , hogyha tudsz adjál tanácsot mert én is próbálkozom vele