Faragó ellátó

Kedves fafaragás iránt érdeklődő sorstársak. Tudjuk, hogy sokkal több emberben jelentkezik az érdeklődés, aziránt, hogy kipróbálja a fafaragást. A megvalósításhoz legtöbben azért nem jutnak el mert alapanyag, szerszám, és tervek rajzok hiánya megakadályozza ebben. Célom az, hogy korra, nemre, vallási beállítottságra való tekintet nélkül bárki könnyedén beszerezhessen bármilyen alapanyagot, kelléket, élező eszközt és ingyenesen hozzáférhető digitális oktatást. Ez azért fontos mert a Budapesttől messzire lakóknak nehezebb a szombati tanfolyamokon megjelenni.

Az a nagy-nagy kérésem, hogy kihasználva a közelgő ünnepeket írjátok meg, hogy szerintetek mivel találkoznátok szívesen a Székely faragó házban, mi az a termék aminek a beszerzése gondot okoz. Azt is vállalom, hogy ha valakinek egyedi terve, elképzelése van az anyagot előkészítsük, legépeljük, megtervezzük. Például ha valaki gyereket tervez és szeretne egy szép faragott bölcsőt a nagyon várt kis jövevénynek ehhez minden támogatást megkapjon, és ha legalább 2-3 hónappal előre gondolkodva nekifog a kellő tudást is megszerezze ahhoz, hogy szívet gyönyörködtető legyen a végtermék, amire nagypapa korában is szívesen gondol és büszke lesz.

Azoknak is teljes mértékben tudok segíteni akik eltávozott szeretteiknek szeretnének kopjafát faragni. Ez a tevékenység már sokak által megtapasztalt ritka spirituális élményt nyújt, és erősen megkönnyíti a szeretett személy elvesztésének feldolgozását.

Pillanatnyilag is nagyon sok faragásra előkészített termék beszerezhető nálam de ezt a nagyközönség igényeit figyelembe véve szívesen bővítem, gazdagítom. Akik az ötletelésben a legaktívabbak komoly értékű faragásra előkészített tárgyakat kapnak aminek az átadását fotók segítségével megosztom mindenkivel. A pillanatnyilag kapható faragható tárgyak megtekinthetők az alábbi oldalon: https://www.faragoszerszam.info/termekkategoria/faraghato-targyak/
Mindenkinek sikerekben, örömökben, és kreativításban, alkotásban gazdag BOLDOG ÚJ ÉVET KíVÁNUNK. Az Ambrus család Faragható sótartó kinyitva

sulyok-5

sulyok-4

sulyok-3

sulyok-2

sulyok-1

fafarago-lecke-20

fafarago-lecke-22

fafarago-lecke-21

fafarago-lecke-19

faraghato-ekszertarto

faraghato-palinka-kinalo-cseresznyefabol

faraghato-palinka-kinalo-harsfabol

Fafaragó készlet faragható hársfa dobozban

Faragható kis tükör összecsukva

Faragható kézi tükör kinyitva

Faragó lecke 17. szint

Faragó lecke 18. szint

Nagy ékszertartó hársfából

Diófából készült pálinka kínáló

Hársfából készült pálinka kínáló

Faragható ékszertartó összecsukva

Hársa faragható ékszertartó

Faragható ékszertartó hársfából

Diófából készült faragható ékszertartó

Faragható ékszertartó

Faragható ékszertartó diófából

Nagy ékszertartó diófából

Mágneses késtartó
Mágneses késtartó

1

Nagy fadoboz
Nagy fadoboz
Közepes fadoboz
Közepes fadoboz
Kis fadoboz
Kis fadoboz

harstolltarto2es

Szemüvegtok
Szemüvegtok
Faragható sulyok
Faragható sulyok
Faragható sulyok 2
Faragható sulyok 2
Sárkaparó2 előrerajzolt faragási mintával
Sárkaparó2 előrerajzolt faragási mintával

sarkaparo2

Sárkaparó előrerajzolt faragási mintával
Sárkaparó előrerajzolt faragási mintával
Faragó lecke (1.szint)
Faragó lecke (1.szint)
Kézi tükör
Kézi tükör

d

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

“Faragó ellátó” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Kedves Mester! Múltkor rendeltem vésőket és késeket, megkaptam, ismét nagyon jó minőségben. Most újabb rendelésem van, mert ezekből a szerszámokból sosem elég. A faragások során kiderül, hogy milyen vésö, kés hiányzik még. Köszönöm a jó minőségű késeket, vésőket. Öröm velük faragni. Tisztelettel: Hír Attila

  2. Kedves Aladár ! Kapolcson a falumalomban kézműves mesterségek bemutatására és kipróbálására van lehetőség. Dec 15.-én lesz a fafaragó bemutatás. Anyagi lehetőségek szűkösek de szeretnénk vásárolni egy pár dolgot. Árak kellenének ,hogy az illetékesek eldöntsék mit lehet venni. Kellene egy lemez az első leckéről. Az első lecke előnyomtatott hársfalapjai és ékrovás faragáshoz alkalmas faragó kés. Ha kérhetném küld el nekem az árakat. Nem sok darabról van szó, mi sem tudjuk milyen az érdeklődés. Pályázunk folyamatosan a cél egy alkotóház beindítása. Hátha jövőre több pénzt adnak és beindulhat egy szakkör. Fafaragó üdvözlettel Bognár István.