Hasznos és érdekes ajándék

Mindig is tetszettek a csodás faragott tárgyak, de a bicskával való farigcsálás nem igazán ment? A gond nem veled van, hanem azzal, hogy nem megfelelő eszközt használtál!

 

Hat éves koromtól faragok, és tizenhét éves koromtól szerszámokat készítek. Ezáltal ismerem mindkét szakma összes apró fogását. Ez az általam készített szerszámok használatakor azonnal kiderül.

Kapkodásmentes megoldás és értelmes, hasznos ajándékötlet 6-80 éves kor között a téma iránt érdeklődő nőknek és férfiaknak a világon egyedülálló, teljesen kézi munkával és több mint negyven éves tapasztalattal készített faragó szerszámaim és faragó készleteim.

Ajándékozzunk élményt, az alkotás élményét, mely köztudottan harmóniát, lelki békét okoz és a kreativitáson kívül még számtalan készséget, képességet fejleszt.

A szerszámokról írt elfogulatlan vélemények elolvashatóak az alábbi linken : https://www.faragoszerszam.info/velemenyek/

INGYENESEN elérhető, nagy nézettségnek örvendő oktató videók állnak azok rendelkezésére, akiknek nincs lehetőségük a Székely faragó házban személyesen részt venni valamelyik tanfolyamunkon. A videókat a világ összes országából több mint másfél millióan nézték meg. https://www.faragoszerszam.info/fafaragassal-kapcsolatos-videoim/

A faragókések készítésénél arra is figyelmet, fordítok a nyél kialakításánál, hogy gyerek 

 

vagy felnőtt fogja használni. Hat éves koromtól faragok és 17 éves koromtól szerszámok készítésével foglalkozom. Ritka a hasonló tapasztalatok kombinációjával készített szerszám.

Vannak egy mm vastag gyorsacélból készült faragókések melyek 

 

keménysége 64 HRC ( Rockwell ) és ezek a hagyományos konyhakéseket simán elforgácsolják, elfara

gják. Mivel ennyire vékonyak a legaprólékosabb csipke faragáskor sem repesztik szét a fát és nagyon ritkán kell élezni őket.

Ami még teljesen egyedi, hogy faragó készleteim sehol nem látott, sehol nem beszerezhető módon a kések mellett a szükséges élező eszközöket és extra minőségű hársfára század milliméter pontossággal előrajzolt tematikusan felépített leckesorozatot tartalmaznak.

 

Nem elhanyagolható a legváltozatosabb felhasználásra alka

 

lmas faragóvésők választéka, amelyek él kiképzése, ergonómiája is teljesen egyedi kézre álló.

 

Természetesen nem csak postai kiszállításra van lehetőség, de személyesen is várunk mi

 

ndenkit nagy-nagy szeretettel a Székely faragóházban.

Szülők, nagyszülők, ha csak pár hétre sikerül elcsábítani gyerekeinket, unokáinkat a monitorok mellől már megérte.

Egy rövid prezentációban megnézhető a faragás okozta előnyös változásokat

 

 

https://prezi.com/embed/tuhya6sadyzg/?bgcolor=ffffff&lock_to_path=0&autoplay=0&aut

 

ohide_ctrls=0&landing_data=bHVZZmNaNDBIWnNjdEVENDRhZDFNZGNIUE43MHdLNWpsdFJLb2ZHanI5dWRJZlJZMGNYbnNmV09SQkhESHROVmNnPT0&landing_sign=XiUWffq477QMIRNiyofPYAM5BAcL3z1VYQephS0XIUs 

Kiemelt célközönség: a Waldorf iskolások, akiknek dicséretes és szerencsés módon a tananyag fontos része a fafaragás. Felismerve, hogy egy jól kézre álló és borotva éles szerszámmal mekkora élvezet faragni, és ha még a fa is jól van megválasztva, a minimális érdeklődést tanúsító kezdő is szárnyakat kap. A Cserkészek akik természet járás közben szívesen faragnak használati tárgyakat. Azok az utódok, nők, férfiak, akik habár mostanáig nem próbálták a faragást, de elhunyt szeretteiknek szívesen faragnának kopjafát érzelmi és spirituális okokból.

Komoly statisztikát vezetünk és a szakmák szerinti legfertőzöttebb rétegek a következők. Torony magasan a villamos mérnökök vezetnek a dobogó legmagasabb fokán. Utánuk az egyenruhások képviseltetik magukat a legnagyobb számban. Következő csoport az informatikusok, és őket követik a nyugdíjasok. A bármilyen faiparos képzésben részt vevő diákok, és ezután a tanárok. Ami még szintén csak nálam található a nagyon nagy körültekintéssel kiválogatott faragásra előkészített, sőt esetenként előrajzolt faragható tárgyak, kopjafa alapanyagok beszerezhetősége.

 

 

Ha véletlenül semmi tapasztalatunk nincs és tanácstalanok vagyunk, hogy a számos készlet vagy szerszám közül melyiket válasszuk arra is van lehetőség, hogy AJÁNDÉKUTALVÁNYT ajándékozzunk, és a megajándékozottra bízzuk a döntést

Minden információ, és rendelés a www.faragoszerszam.info oldalon

 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .