Segítséget kérek, mindenkitől aki a fafaragás iránt kicsit is érdeklődik.

Segítséget kérek, mindenkitől aki a fafaragás iránt kicsit is érdeklődik.

          Be kell ismernem, hogy elég sok segítséget kapok, a követőimtől, vagyis tőletek. A könyveim írásakor, a borító lapok megtervezésénél, kiválasztásánál és még sorolhatnám. Most is még nagyon kánikula által uralt időben, amikor a MÚZSA sem szívesen mozdul ki, hogy megkeressen egy- egy csókjával, vagy legalább puszijával, kérlek benneteket, hogy árasszatok el ötleteitekkel, hogy a Faragóellátó termékkínálatát, milyen faragáshoz előkészített termékekkel gazdagítsam, milyen új ötletekbe vágjak bele aminek a fafaragók  örülnének és lelkesen, örömmel kipróbálnák.

            Itt örömmel fogadok bármilyen ötletet, tervet akár csak kivágva, összeasztaloskodva, vagy előrajzolt tárgyakról legyen szó. Akár hozzászólásban, e-mailben, vagy telefonon osszátok meg ötleteiteket, egy próba erejéig szívesen kipróbálom őket. Az alábbi fotókon a már meglévő kínálat egy részét láthatjátok..

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

“Segítséget kérek, mindenkitől aki a fafaragás iránt kicsit is érdeklődik.” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Az általam ismert termékeid szerintem mind telitalálatok. Talán lehetne bővíteni a palettát un. tuffoló beütőkkel, fazon citlingekkel, madárnyelv reszelőkkel, fenőkövekkel, netalán lombfűrész kerettel és szálakkal.
    Tisztelettel Bőczén Antal.

  2. Kedves Ambrus Aladár! Engem leginkább a szobrok faragása érdekelne. Esetleg olyan jó minőségű tömbösített fát tudna árulni ami már szoborfaragásra készen áll?