Simon András a vonalrajzolás koronázatlan királya.

Simon András a vonalrajzolás koronázatlan királya.

    Remélem a fafaragó társadalom nagy része ismeri SIMON ANDRÁS grafikus művészt, és munkáit.

 

          Csodálatos festményei, grafikái, versei, és könyvei jelentek meg. Rám máig legnagyobb hatással a vonalrajzai vannak. Ennyire egyszerűen és sokatmondóan nem sokan tudnak kifejezni ilyen tömény érzelmeket. A vonalrajzainak a faragásban is nagy jelentőségük van mert kifaragásukkal bárki gyorsan jut sikerélményhez és könnyen megszereti a faragást. Múlt év őszén voltunk a negyedik kerületben egy tárlaton ahol a művész tartott tárlatvezetést, és ahol a fotók is készültek. Csodálatos volt. A feleségemnek is megtetszett két vonalrajz és új házunk falának rangos helyére fognak kerülni. Természetesen megkérjük, hogy dedikálja a művét. Gondoljátok el, hogy egyszerűségében és nagyszerűségében milyen csodás, egyedi örök érvényű ajándék lehet egy a megajándékozott lelkivilágát ismerve kiválasztott vonalrajz a megfelelő szöveggel.

Esküvőre, szülinapokra kerek évfordulókra, házassági évfordulókra alig tudok szebbet elképzelni. Ezt azzal lehet igazán feldobni és értékessé tenni, ha a művésszel aláirtjuk, és a használatát megváltjuk. Remélem sokatoknak annyira tetszik mint nekünk az egész családnak. Weboldalán több száz különböző alkalomra készített rajzában gyönyörködhettek.

http://www.simongaleria.hu/

 

   

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .