Ne mondjátok, hogy nem szóltam idejében.

Ne mondjátok, hogy nem szóltam idejében.

Az idei Karácsony ajándék beszerzése kicsivel több kreativitást, ötletelést igényel, mint az eddigiek. Ez egy ritka szép vissza nem térő alkalom, hogy kipróbáljuk a magunk és gyerekeink ügyességét. A vonalrajzok faragásánál semmi nem juttat gyorsabban sikerélményhez, és kevés dologgal lehet ennyire örömöket okozó érzelmeket kifejezni. A technológia nagyon egyszerű, nem kell hozzá semmilyen előképzés, és szerszám, anyag igénye is minimális.

Az ötletek végtelen tárházát találjátok a Simon András grafikus művész oldalán, de saját rajzok alapján is csodák születhetnek. http://www.simongaleria.hu/ 

Még ennél is gazdagabb választék az alábbi oldalon.

https://hu.pinterest.com/search/pins/?q=vonalrajzok&rs=typed&term_meta[]=vonalrajzok%7Ctyped

Az alábbi videókon bemutatom, hogy mennyire egyszerű és nagyszerű az egész.

 

A bal oldali készlet véső, bunkó, faragható tábla 4 db, és indigó. Ez 13000 ft. A jobb oldali, alap faragó kés gyorsacél. 4 hárs tábla és indigó. Ez 6000 ft
Falióra faragásához előkészített hársfa alapanyag is van. Egy szépen megtervezett, szépen megfaragott óra a leg ideálisabb ajándék mert folyamatosan a szemünk előtt van.
 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

“Ne mondjátok, hogy nem szóltam idejében.” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Nagyon nagyszerű információ. Örülök,hogy rábukkantam és lenyűgöz az egyszerű,érthető közlésmód.Mint sárguló keresztlevelű /volt/ pedagógus gratulálok. Ez a módszer eredményes lehet a technikai készség fejlesztésére,a munkára nevelésre és esztétikai igény formálására.