Miért érdemes faragószerszámot ajándékozni?

Miért érdemes faragószerszámot ajándékozni?

A faragás lehetőségének megteremtése sok ember számára óriási élményt jelent.

Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy korra, nemre való tekintet nélkül milyen szerszámmal történnek a kezdeti lépések ezen csoda megismerésének útján, és milyen fával kezdem el a faragást. Ha borotva éles, kézreálló, jó fogású a szerszám azonnal sikerélményhez juttat, szárnyakat ad és egyre jobban beleszeret a faragással épp most ismerkedő próbálkozó is.

Képzeljük el azokat a csodás pillanatokat amikor egy kisgyerek saját készítésű faragott tárgyaival ajándékozza meg nagyszüleit, szüleit. rokonait. Mindenki átél egy kisebb csodát akár megajándékozott akár ajándékozó. Arról se feledkezzünk meg, hogy minden egyes faforgács leválasztása ügyesebbé teszi a faragót.

Faragó szerszámaimat nemcsak én ajánlom tiszta lelkiismerettel, hanem a több száz felhasználó is amit itt lehet megtekinteni. https://www.faragoszerszam.info/velemenyek/

A piacon fellelhető összes szerszámmal szívesen méretem össze a termékeimet.

 

 Gyakorlatilag az összes paraméterben különbözök a versenytársak szerszámaitól. A penge alapanyaga több mint 40 fajta gyorsacél ötvözetből került kiválasztásra sok-sok kísérletezés után. A most alkalmazott HSS acél fémek megmunkálására van kifejlesztve. Ezáltal lehetséges, hogy mindössze 1 mm vastagságban is kivitelezhető a penge vastagsága. Ezáltal meglepően könnyen suhan a fában. Ez az egyedülállóan hegyes élszögnek köszönhető. A penge keménysége 60 Rockwell vagy kicsit több miáltal a piacon szereplő többi kést könnyedén elfaragja.

A nyelek a legkülönbözőbb válogatott, gyönyörű egzóta és egyéb fákból készülnek. Mind-mind egyedi kézimunka és minden ízléshez, igényhez találunk megfelelőt. A piacon található szerszámokkal ellentétben legalább négy különböző méretben lehet válogatni a nyelek közül.

Így a kisgyerektől a legmegtermettebb férfikézig mindenkinek kényelmesen kézreálló szerszámot tudunk garantálni. Ez annyira fontos szempont, mintha a Maratoni futást mindenkinek negyvenes futócipőbe kellene teljesíteni.

A szerszámok egyedi sorszámmal ellátott logóval készülnek, ami több személy egy helyen faragásakor kizárja az összecserélődést, és remélem valamikor ezek kiemelkedő értékkel bírnak az egyediségük miatt.

Az árak is versenyképesek és lehetővé teszik egy igazán egyedi, csodálatos ajándék segítségével felébreszteni az alkotói vágyat, aminek a későbbiekben megszámlálhatatlan csodálatos hozadéka leehet.

Ez független attól, hogy a megajándékozott unoka, szülő, vagy nagyszülő. 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

“Miért érdemes faragószerszámot ajándékozni?” bejegyzéshez 3 hozzászólás