Itt az ideje az egyedi, személyreszabott Karácsonyi ajándékok megálmodásának.

Itt az ideje az egyedi, személyreszabott Karácsonyi ajándékok megálmodásának.

           Ha igazán egyedi, szívből jövő ajándékot szeretnénk adni szeretteink egy részének, bizony már majdnem késő most elkezdeni gondolkodni. Legütősebb ajándék, egy élmény amelyik az egész életre hatással lehet. Például egy fafaragás oktatás, amit egy ajándékutalvány segítségével teljesen személyre lehet szabni, sőt még kombinálni is lehet ami szt jelenti, hogy az ajándékutalvány értékét tetszőlegesen lehet szerszám vásárlásra és tanulás céljára felhasználni. Ez a csodálatos, nagy hagyományokra visszatekintő alkotó tevékenység, kortól, nemtől, beállítottságtól függetlenül mindenkinek feledhetetlen élményt okoz, és olyan sokoldalúan fejleszt, hogy semmi nem jön még a közelében sem. A faragásra előkészített tárgyaink válogatott száraz fákból készültek, és kezdőknek, vagy haladóknak a legsimább faragási élményt nyújtják. Most még elég nagy a választék. Remélem ez hamarosan megváltozik. A lenti fotóalbumba izelítőként mutatok néhány máshol nem beszerezhető lehetőséget. A fotókon látható tárgyak eszközök mind beszerezhetőek a FARAGÓELLÁTÓ KFT weboldalán, vagy üzletében.

 

        Ha van még valami egyedi ötletetek, elképzelésetek kérlek jelezzétek. Nincs kizárva, hogy még novemberig meg tudom oldani. Most már nagyon széles skálán vannak száraz hárs, juhar és cseresznyefa darabok kis szobroknak, apróságoknak.

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .