Idejében szólok, igazi eredeti ajándék

Idejében szólok, igazi eredeti ajándék

 Faragott patinázott vonalrajzok

Gyakran kifáradunk és a fantáziánk is kimerül azon erőlködve, hogy kinek milyen egyedi személyre szóló ajándékot tudjunk kitalálni. Az alábbiakban egy jó ötletet teszek közkinccsé. A legfelejthetetlenebb ajándék  a saját kezűleg készített gyönyörűség. Amit most ajánlok bárki elkészítheti kis fantáziával a környezetében lévő összes megajándékozandó számára teljesen személyre szabottan. Nem igényel sok szerszámot, alapanyagot,  gyakorlatot és mégis csodákat lehet létrehozni. Ez akkor tud telitalálat lenni ha tudjuk, hogy mit szeret, mi az érdeklődése annak a személynek akit meg szeretnénk ajándékozni. Egyetlen véső vagy faragókés tökéletesen megfelel a célnak. A youtub csatornámon három rövid filmen részletesen bemutatom a nagyon könnyen elsajátítható technikát. https://www.youtube.com/watch?v=oZDcIDtEPGk  ez az első rész és még van kettő. A lényeg, hogy aki tud kicsit is rajzolni nagyon könnyen teljesen releváns és nagy örömet okozó szépséget lehet tervezni, készíteni. Az alábbiakban néhány ötletet osztok meg de még ennél is többet találtok az alábbi linken.

Vonalrajzok – egyvonallal ábrázolt szépségek faragása

Ha csak egy táblácskára ráfaragok egy virágot, vagy szívet és mellé faragom, hogy a legjobb anya vagy nagyi már több mint egy csokor virág.

Ez egy minden egyben készlet. Van benne pár darab alapanyag 140x90x8 mm méretben, faragó kés gyorsacél indigó az átrajzoláshoz, patina és viasz valamint csiszoló papír. Mindez akár egy kis dobozban is rendelhető. Ezzel bárki bátran elkezdheti, és meg fogtok lepődni, hogy milyen ügyesek vagytok. Az igazi öröm pedig átadáskor lesz elképzelhetetlenül lenyűgöző. Kérlek osszátok meg tapasztalataitokat.

   
   
   
   
   
   

 

 

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .