Hozzuk felszínre a bennünk szunnyadó tehetséget.

Hozzuk felszínre a bennünk szunnyadó tehetséget.

        Csak a fantáziánk szabhat határt, ha megfelelő eszközökkel és faragásra alkalmas faanyaggal fogunk neki a fafaragásnak. Ajánlatos egyszerűbb használati tárgyakkal, díszítő elemekkel kezdeni, és a leválasztott forgácsok számával egyenes arányban nő a magabiztosságunk, gyűlnek a sikerélményeink. A sikerélmény pedig csodálatos üzemanyag, hajtó erő.

 

 

 

         Nincs annál csodálatosabb, amikor egy szülő, nagyszülő farag valami csodaszép játékot, ajándékot a gyereknek, unokának, vagy a gyerek, unoka farag valami szép ajándékot a felmenőinek.

 

Kezdőknél a tökéletes szerszám és alapanyag elengedhetetlen.

Bárki képes csodákat faragni, még akik azt gondolják, hogy tehetségtelenek azok is.

A fafaragás közben szerzett élmény talán még a végtermék látványa által okozott örömnél is hatalmasabb. Ha bármi hiányzik valami hasonló ötlet kipróbálásához, megvalósításához, örömmel állunk rendelkezésre. Hatalmas választék a legkiválóbb szerzsámokból, eszközökből. Válogatott csodaszáraz faanyagok, oktatás, vagy bármi más. Érdeklődni a Faragóellátó KFT oldalán www.faragoszerszam.info

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .