FARAGJ OTTHON !

FARAGJ OTTHON !

 

          Mivel úgy hozta a sors, hogy több időt kell otthon töltenünk mint amennyit megszoktunk, igyekezzünk kellemessé és hasznossá tenni ezt az időt. Elérkezett az a ritka alkalom, hogy kipróbáljuk mennyire kreatívak és ügyesek vagyunk, milyen jó a kézügyességünk, vagy ha úgy gondoljuk hogy mégsem, akkor gyakorlással hihetetlen gyorsan szép eredményeket érhetünk el ezen a téren is. 

 

Ez a nagyon ügyes kis legény első próbálkozásra egyetlen késsel faragott egy tökéletes gömb alakzatot. Ez fél éve történt és azóta szárnyakat kapott.
Ahhoz, hogy segítsek kipróbálni a mindenkiben szunnyadó tehetséget felülmúlhatatlan ajánlattal szeretném lehetővé tenni a fafaragás kipróbálását. Egy darab alap fafaragó kés szénacélból, egy 140×90 x9 mm hárs tábla és egy 130x20x20 mm es hársfa léc, valamint egy négy órás faragás oktatás tanfolyam a Székely fafaragó házban, ami a korlátozások feloldását követően 6 hónapon belül vehető igénybe. Ennek az ára postaköltséggel együtt kivételesen a karantén idejére 
10.000.-Ft helyett 4900.-Ft.

Aki jobban szeretne elmerülni a fafaragás rejtelmeiben az rengeteget tanulhat az ingyenesen hozzáférhető you-tube csatornámon.

https://www.youtube.com/nagygobe

Megrendelhető az alábbi linken: https://www.faragoszerszam.info/termek/kezdjunk-faragni-keszlet/

Ezt csak postázni tudjuk. Személyes átvétel nem lehetséges.