Fafaragás elkezdése

Fafaragás elkezdése

Az emberek de különösen a gyerekek nagy részénél felmerül annak igénye, hogy kipróbálja a fafaragást. Ez legtöbbször ott feneklik meg, hogy mivel és mit faragjunk. Ha az érdeklődés megjelenésekor az érdeklődő kap egy kiselejtezett már semmire sem jó kés csonkot sajnos nemcsak a faragástól de az élettől is elmegy a kedve. Ha figyelembe vesszük, hogy a legösszetettebb személyiség fejlesztő alkotó munka, érthető, hogy miért kell minden támogatást megadni a gyerekeknek unokáknak, hogy megismerjék és megszeressék ezt a csodát A különleges gonddal kiválogatott hársfa anyagra előnyomott leckéink kifaragásával nagyon könnyen megismerkedhetünk a fa szálirányával és a faragás fogásaival. A leckék egymásra épülő, egyre bonyolultabb fogásokra tanítanak miközben fejlesztik a türelmet precizitást és még számtalan az életben nagyon fontos készséget. A lépcsők megmászása után határ a csillagos ég. Kezdetekben igazán nem igényel nagy befektetést és az okozott sikerélmény, öröm pénzben ki sem fejezhető. Érdemes végig olvasni a www.faragoszerszam.info illetve a www.fafaragas.info oldalakot. Minden lecke kifaragásához ingyenes oktató videók érhetőek el a you tubon.faragas11Érdemes elolvasni az eddigi vásárlók véleményeit akik több mint százan megosztották tapasztalataikat a faragásról és szerszámokról.

Vélemények a faragószerszámokról

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

“Fafaragás elkezdése” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Tisztelt Ambrus úr!
  Vásároltam Öntől már egy pár szerszámot, és nagyon meg vagyok elegedve velük. Viszont lenne egy kérdésem. Elkepzelheto az, hogy esetleg olyan kést és vésőt fog készíteni ami nem a szokásos méret, hanem egyedi, ugyanakkor nem bonyolult?
  Pl. A kés éle legyen 4 vagy 5 cm hosszú, mert ilyen méret sehol nincs. Nagyon bonyolult és értelmetlen pl Amerikából rendelni amikor itt van az Ön, és tenyleg csak kis módosítás szükséges.
  Varom tisztetteljes válaszát.
  Kívánok Önnek sok sikert a jövőben.
  Bayer Edvárd