Csendes József munkái

Csendes József munkái

        A tegnap kaptam az alábbi levelet és képeket. 

Tisztelt Ambrus Aladár Úr!
 
Kedves Mester!
 
A legutóbbi találkozásunkkor ígértem, hogy az eddig elkészült faragott tárgyaimról elküldöm a fotókat. A képek mentési nevei az elkészítés sorrendjét is mutatják.
A faragások minőségét erősen befolyásolta, hogy az előkészítő gyakorlások csupán az 1-2. oktató leckék két és félszeri, a 3-4. oktató leckék szilvamag motívumának kifaragása volt. Előtte faragással még alapszinten se foglalkoztam, így a kések és a faanyag “viselkedését” élesben kellett igazából megtapasztalnom. Ennek ellenére élveztem a faragás minden percét. Ugyan a faragásra rendszeresen csak este nyolc és éjjel egy óra között volt időm, de minden alkalommal erővel kellett magamat ágyba erőltetni annyira belefeledkeztem és élveztem.
 
Ezúton is szeretném megköszönni az elindításban nyújtott önzetlen segítségét!
 
Üdvözlettel: Csendes József (Bükkzsérc)

Mivel szerencsére hetente kapok 1-2 hasonlót ezt most megosztom. A faragáson látszik, hogy tehetséges a faragó, mert már a kezdő munkái szépek. Pár zsák forgács után bárkiből csodálatos faragó lehet. De ha a tehetség jelen van ez az út nagyon lerövidül.


   

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..